7 Mayıs 2013 Salı

Microsoft, 100 milyon Windows 8 lisansı sattı

Microsoft'ta Pazarlama ve Finans'tan sorumlu isimlerden biri olan Tami Reller, Windows 8 lisanslarıyla alakalı açıklamalar yaptı.

Microsoft xbox 720 610x405 Microsoft, 100 milyon Windows 8 lisansı sattı



Ocak ayı içerisinde yayımladığımız bir haberimizde Microsoft'un resmî açıklamasından yola çıkarak, 60 milyon adet Windows 8 lisansının satıldığının bilgisini vermiştik. Ekim ile Ocak ayı arasındaki dönemde gerçekleşen 60 milyon adet Windows 8 lisans satışı ardından, kısa bir süre önce firma tarafından yeni bir satış istatistiği yayımlandı. Ekim ayından bu yana toplamda 100 milyon adet Windows 8 lisansı satıldığı Microsoft tarafından blog sayfasında açıklandı.

Bu da, aradaki 7 aylık süreçte 100 milyon adetlik Windows 8 lisans satışı gerçekleştirildiği anlamına geliyor. Ocak ayından bu yana, son dört aya bakıldığında ise ortalamaya vurulduğunda her ay 10 milyon adet kadar Windows 8 lisansı satıldığı ortaya çıkıyor.

Windows uygulama mağazasında şu anda 250 milyon adet uygulama indirilmiş durumda. Tami Reller, Windows 8 güncelleme kısmına dair de bilgiler verdi ve bu yıl içerisinde 'Blue' güncelleştirmesinin yayımlanacağını belirtti.

Kaynak:/http://www.pclabs.com.tr/2013/05/07/microsoft-100-milyon-windows-8-lisansi-satti/


0 yorum:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Hostgator Coupon Code